Polecamy menu 2025
z nutą wędzenia na chorizo z bobem w maślanej emulsji i młodą rukolą
z łososiem gravlax i kwaśną śmietaną
na rukoli z parmezanem, marynowanymi kurkami i sosem balsamicznym
z sosem holenderskim, jajkiem poche i płatkami parmezanu
w dresingu malinowym z octem balsamicznym, grillowanym oscypkiem oraz owocami sezonowymi
chrupiąca rzymska sałata z grillowanym kurczakiem w ziołach, pomidorkami koktajlowymi, anchois, kaparami i grana padano
Zupa dnia
z maślanym puree ziemniaczanym, jajkiem poche i oliwą koperkową
z gęsina i warzywami
z kością smażony na smalcu z młodymi ziemniakami w maślanej emulsji z koprem oraz młodą kapustą z pomidorami malinowymi
podana z kluskami śląskimi w maśle szałwiowym, autorską modrą kapustą oraz sosem morelowym na calvadosie
podane z makaronem sepia oraz pieczonymi pomidorkami koktajlowymi
podane z młodymi ziemniakami w emulsji maślanej z koprem, dzikimi brokułami i młodymi marchewkami
w panco podane z frytkami w parmezanie i ziołami oraz mizerią z koprem
smażony na maśle ziołowym podany z gratin ziemniaczanym z rozmarynem oraz świeżymi sałatami w dresingu cytrynowym
z kremem pistacjowym i prażonymi pistacjami na coulis z malin
pod autorską kruszonką z migdałami i płatkami owsianymi, podane z lodami waniliowymi
z wiśniami marynowanymi w porto oraz zapiekanymi orzechami w karmelu
3 porcje sezonowych lodów z owocami i maślaną kruszonką
Sencha, kwiat róży, malwy i słonecznika, aromat mango i bergamotki
Czarna herbata liściasta z Ceylonu
Czarna herbata z aromatem bergamotki
Rooibos, plastry truskawek, owoc porzeczki, kawałki jabłka, kwiat słonecznika, bławatek
Espresso
Cafe Americano
Cafe latte
Cappuccino
Czekolada na gorąco
Coca-Cola / Coca-Cola zero
Woda mineralna gazowana lub niegazowana
Soki Cappy - Jabłkowy, pomarańczowy, grapefruitowy, multiwitamina
Sok pomarańczowy, grapefruitowy lub mieszany 300 ml
Bezalkoholowe piwo
Woda mineralna niegazowana 1 ltr